2022 takip edilecek en iyi 10 metaverse projesi
March 10, 2022

Metaverse kelimesi, içinde yaşadığımız dünyanın ötesinde var olan, tamamen gerçekleştirilmiş bir dijital dünyayı tanımlar. Metaverse, dijital avatar tabanlı bir evrendir. Kullanıcıların gerçek dünyada olduğu gibi etkileşimde bulunabileceği, oyun oynayabileceği ve bir şeyleri veya etkinlikleri deneyimleyebileceği bir sanal gerçeklik dünyasıdır. Uzmanlar, metanın kripto dünyasında bir sonraki büyük trend olduğunu düşünüyor. İşte en iyi 10 metaverse kripto projesi…

En iyi 10 metaverse projesi

Decentraland (MANA)

Sosyal ortamlarda sanallık, Decentraland sanal bir evreni ifade eder, tüm metaverse’leri içerir. 2015 yılında Decentraland, fiziksel dünyaya benzeyen sanal bir dijital dünya oluşturdu. Çevrimiçi etkinliklere katılmak, oyunlar oynamak, pazar yerlerinde dijital ürün ticareti yapmak, dünyanın her yerinden insanlarla tanışmanıza olanak tanır. Animal Crossing, Decentraland’den ilham almışır. MANA, Binance vb. gibi büyük kripto para borsalarından satın alınabilir veya satılabilir. Decentraland’deki her sanal öğe, oyuncular tarafından kontrol edilir. MANA, Ethereum blockchain üzerinde sanal mülk sahipliği oluşturmak için kullanılabilir.

2022 takip edilecek en iyi 10 metaverse projesi

The Sandbox (SAND)

Sandbox merkezi olmayan ve kullanıcı dostu bir platformdur. Sanal arsalar gibi çeşitli NFT varlıkları satın alabileceğiniz, satabileceğiniz ve talep edebileceğiniz metaverse ve metaverse dünyasında blockchain tabanlı oyunlar için bir kripto para birimdir (token). Sandbox’ın NFT pazarı ve UGC oyun teknolojilerinin her ikisi de Sandbox’a özeldir. Oyuncular, çevrimiçi oyun deneyimlerini geliştirmek için arazi ve mülk satın alabilirler. SAND, Binance üzerinden satın alınabiliyor.

2022 takip edilecek en iyi 10 metaverse projesi

Metahero (HERO)

HERO, 3D tarama ağı ve heykel hizmetleri ve oyun içi karakterlerin üretilmesini sağlar. 3D tarama teknolojisi, insanlar da dahil olmak üzere gerçek dünyadaki nesneleri ultra yüksek çözünürlüklü avatarlara yeniden yapılandırır. Proje 16k ultra HD tarayıcılara yükseltmeye karar verdi. Ayrıca büyük borsalarda listeleniyor.

Ek okuma: MetaHero (HERO) nedir? Nasıl bir metaverse inşa ediyor? Hızlı rehber

RedFox (RFOX)

Red Fox Labs, sanal bir alışveriş merkezi geliştiren teknoloji girişimi. 2 token içerir VFOX ve RFOX: RFOX, RFOX Finance ve RFOX Games üzerinde çalışıyor. Sürükleyici alışveriş deneyimleri yaratmak için RFOX VAULT’u Callinova Auction ile harmanlayan bağımsız bir Meta olmayı vaat ediyor.

Epik Prime (EPIK)

Epik, erken aşama oyunların öncüsüdür. 300 müşterisi arasında bir A+ oyun stüdyosu var. Epik, daha önce milyon dolarlık oyun içi ödüller yaratan üst düzey bir dijital ajanstır. Blockchain destekli oyun içi deneyimleri ve NFT’leri düşünülebilir.

Bloktopia (BLOK)

21 katlı sanal gökdelen BLOK meta içinde yer alır. BLOK üyeleri kendi avatarlarını oluşturabilir, sosyal aktivitelere katılabilir, kripto para birimi hakkında bilgi edinebilir ve takas edebilir. Gerçek zamanlı 3D üretim motorları da en iyi sanal gerçeklik görsel efektlerini yapabilmektedir. Polygon blockchain, Bloktopia’nın temeli olarak hizmet eder.

Networking (NTVRK)

Networking, sanal gerçeklik ve gelir beklentileri ile ağ, pazar endişelerini ele alıyor. NTVRK hem yaratıcılara hem de geliştiricilere yardımcı olabilir. Markalar ve şirketler, işbirliği yapmanın yeni yollarını beyin fırtınası yapıyor. NTVRK kullanıcıları oyunlar oluşturup satabilir ve bunları NFT’lere dönüştürebilir.

Somnium Area (CUBE)

Somnium Space bir NFT ve oyun fenomenidir. Kullanıcılarına 3 boyutlu avatar deneyimleri sunar. Herkes Somnium’un WebXR teknolojisini kullanarak Metaverse’i çevrimiçi olarak izleyebilir. Ürünleri değerlerini artırmak için transfer eden Somnium Space, uluslararası erişilebilirliği sağlamak için Polygon’u seçti. Şimdiye kadar, bu metaverse kripto projesindeki en iyi proje.

Star Atlas (ATLAS)

Star Atlas, gelecek nesil için bir VR oyunudur. Solana blockchain, Star Atlas’ın temeli olarak hizmet eder. Gemiler, mürettebat, arazi ve ekipman gibi dijital varlıkları satın almak için kullanılabilir. Solana, oyunun ana ödülüdür. Solana, en güçlü Ethereum rakiplerinden biri olarak bilinir. Aşırı yüksek gas fiyatları veya ölçeklenebilirlik sorunları yoktur. FTX borsasından satın alınabilir veya satılabilir.

Seventh High Street (HIGH)

HIGH, oyuncuların kazanma fırsatına sahip olduğu bir metaverse kripto projesidir. Bu proje, doğası gereği hem sanal hem de fiziksel olması bakımından benzersizdir. Token kazanmak için oyuncu sadece oyunu oynayabilir ve görevleri gerçekleştirebilir. HIGH üzerindeki sanal ayarlarda NFT’ler kullanılır. Akıllıca tasarlanmış yapıştırma eğrileri hızlı likidite sağlar.

https://twitter.com/highstreetworld/status/1499805449184776197

En iyi 10 metaverse projesi listesini tamamladık. Bu tür oyunlardan ne kadar para kazanabileceğinizi merak ediyor musunuz? İşte cevabı…

İçerikler TwitterTelegramFacebook ve Mazz10.com‘da yayınlanmaktadır.


SORUMLULUK REDDİ: Mazz10.com içeriklerinin hiçbiri finansal tavsiye niteliğinde değildir: Oyna-Kazan (P2E) Haberleri, P2E oyun haberleri, güncelleme portalı, tartışma merkezi ve içerik/görüş/inceleme merkezi olmayı amaçlamaktadır. Lütfen herhangi bir NFT/Metaverse/P2E oyununa yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapın. Daha da iyisi, olası yatırımlarınız hakkında bilinçli bir duruş oluşturmak için meslekten birine danışın. Daha fazla bilgi, haber ve eğitim için Mazz.com‘u takip edebilirsiniz.